Vestibule | Georgian Renovation | Wiltshire

 

Designed in Collaboration with ADAM Architecture

This vestibule entrance for a newbuild house in Gloucestershire was conceptually designed by the architecture practice ADAM Architecture, and it was made by Artichoke following detailed design and survey work.  The room is lined in huge solid European walnut panels with a glazed screen looking through to the main hall, and it features a soft closing jib door leading into the guest cloakroom. The finish for the vestibule’s glazed screen was split, with the outside being finished in a dark walnut finish to match the rest of the doors in the hallway, while the interior is a light walnut to match the rest of the vestibule.  The specialist French polishing process used on the interior of the room creates a sun-bleached effect giving the impression that the panelling has been there for some time.  We used the same process to finish the study in this house.

Speak With Our Team

  • We'd be really interested to hear about your project.
    Speak with a member of our team by contacting us below, or calling us on +44 (0) 1934 745 270
  • How did you hear about us?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Request Portfolio

Request Portfolio

Please get in touch using the form below

  • How did you hear about us?
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.